Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rónai Sándor a DK európai képviselője szerint az emelés már tényleg nem szól másról, csak hogy Mészáros Lőrinc kaszáljon.

Hiába állította korábban Gulyás Gergely, hogy azok az autópályamatricák drágulnak kevésbé, amit sokan használnak, ez nem igaz.

Az Mfor portál tette közzé, hogy a havi matrica személyautók esetében 71%-kal fog drágulni, de még a tíznapos ára is negyven százalékkal megy fel.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, az infláció feletti emelés semmi másról nem szól, mint hogy Mészáros Lőrinc ismét kaszáljon.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselőjeként már korábban is az Európai Bizottsághoz fordultam az autópálya-koncessziók ügyében, és Ursula van der Leyen bizottsági elnök el is rendelte az ügyben a vizsgálatot.

Most ismét az Európai Bizottsághoz fordulok, hogy ők is lássák, mire is kellett Orbánéknak a 35 évre szóló koncesszió.

A kormány hazudik, Európa egyetlen országában nem emelkednek ilyen tempóban az árak, mint nálunk, és ez nem a háború miatt van, hanem kizárólag Orbán miatt.

Amíg Orbán van, válság is van, és a magyarok egyre rosszabbul fognak élni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...