Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rónai Sándor a DK európai képviselője szerint az emelés már tényleg nem szól másról, csak hogy Mészáros Lőrinc kaszáljon.

Hiába állította korábban Gulyás Gergely, hogy azok az autópályamatricák drágulnak kevésbé, amit sokan használnak, ez nem igaz.

Az Mfor portál tette közzé, hogy a havi matrica személyautók esetében 71%-kal fog drágulni, de még a tíznapos ára is negyven százalékkal megy fel.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, az infláció feletti emelés semmi másról nem szól, mint hogy Mészáros Lőrinc ismét kaszáljon.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselőjeként már korábban is az Európai Bizottsághoz fordultam az autópálya-koncessziók ügyében, és Ursula van der Leyen bizottsági elnök el is rendelte az ügyben a vizsgálatot.

Most ismét az Európai Bizottsághoz fordulok, hogy ők is lássák, mire is kellett Orbánéknak a 35 évre szóló koncesszió.

A kormány hazudik, Európa egyetlen országában nem emelkednek ilyen tempóban az árak, mint nálunk, és ez nem a háború miatt van, hanem kizárólag Orbán miatt.

Amíg Orbán van, válság is van, és a magyarok egyre rosszabbul fognak élni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...