Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megvan a Fidesz frakcióvezetője Kocsis Máté?

Már önmagában egy vesztes alkat a volt józsefvárosi polgármester. Az a tipikus loser alkat. Persze a megjelenéséről és a róla kialakult képről senki nem tehet, de Kocsis mindezt még tetézi azzal, hogy szeret hülyeségeket is beszélni.

Igazából akkor van baj, amikor megszólal. Az a fajta politikus, akiről úgy számolnak be tisztességes független lapok, hogy “Jó reggelt!” – hazudta Kocsis Máté.

Szóval ez a karakter volt az aki a rezsiválság kellős közepén, miközben százerek élete válik nyomorúságossá, miközben nem képes a magyar állam fűteni az iskolákat rendesen, miközben 18 fokos irodákban fognak dolgozni a közalkalmazottak és a tűzoltók, szóval akkor bejelentette, bizony neki is áldozatokat kell hoznia:

Volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak egyébként.

Az aranyhalakat elvittem egy barátomhoz, akinek van egy kisméretű kerti tava, és oda betettem őket. Megszüntettem az egyik akváriumomat.

Aki tart akváriumot, az tudja, hogy az egy nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás… Ez például nekem mint aki 35 éve tartok halakat, egy fájó döntés volt, de meghoztam”

Nos a tiltakozó diákoknak nem is kellett több, mint hogy elkezdtek víz gyűjtést szervezni Kocsis Máté aranyhalai számára:

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a diákok vízgyűjtésbe kezdtek Kocsis Máté aranyhalai számára, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa totális hülyét csináltak a Fidesz frakcióvezetőből.

Forrás: Hírhugó


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: