Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyarország talán legvonalasabb Orbánista portálja kezdett olyan ámokfutásba és sivalkodásba amilyet még nem láttunk, pedig Fidesz-oldalról már sok minden megtörtént.

Most mégis néma csendben olvassuk azt a szenny-áradatot ami ezeknek a sötét lelkűeknek a szívében van. Milyen emberek ezek?

Nevezzük is meg. A Vadhajtások nevű Orbánsta portál az alábbi módon büszkélkedett el „hőstettével”:

„Lehet rajtunk háborogni, de ma Magyarországon csak egyedül mi merjük ezeket a kis férgeket patkányozni, akik éppen ismét hidat foglalnak.

Mi merjük elküldeni őket a k*rva anyjukba. De!

Ez úgy kezdődött ismét, hogy vissza mertünk szólni. Mi kizárólag tükröt tartunk ezeknek a szarháziaknak, mert csak simogatják őket mindenhol.

Nem véletlenül nevezzük őket patkányoknak. 

Az a diák, aki erre rávehető egy politikai töltetű felforgatásban, az patkány. Patkányok lázadása Budapesten, pár mocskos kommunista hergelésére…”

Ehhez nincs mit hozzátenni, csak jegyezzük meg: a másik oldalon állók ilyenek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...