Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olga a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője késztette szégyenkezésre a kormánypárti képvsielőket.

Vádbeszédnek is beillik az a dörgedelem, amit a DK-s politikus elmondott a Tisztelt Házban.

Köpni-nyelni nem tudtak a Fideszesek, amikor Kálmán Olga a szemükbe mondta: “Önöknek itt a kormánypárti oldalon, hát feneketlen az étvágyuk!

Előszeretettel bánnak sajátként a közpénzzel és az uniós pénzekkel, magyarul: lopnak. De még ez sem elég, önök el akarják lopni az egész hazát”.

Ha még ez nem lett volna elég, Kálmán Olga hozzátette:

Feneketlen hataloméhségüket csillapítják ezzel, és lehetőséget teremtenek maguknak, hogy menekültválság, vírus, vagy háborús helyzet valós léte mögé bújva, felszámolják a maradék szabadságot, bebetonozzák a hatalmukat, etessék és tovább gazdagítsák az oligarcháikat,

veszteséges távközlési céget vásároljanak, kiüresítsék a sztrájkjogot, ellenzéki önkormányzatokat lehetetlenítsenek el, és mindezt megfejelik azzal, hogy milliárdokból dübörögtetik a propagandagépezetet, hogy hazugságokkal magyarázzák az ország szétrablását, és hogy tovább mérgezzék a társadalom lelkét – folytatta a Fidesz bűneinek felsorolását a DK parlamenti képviselője.

“pénzt lopni, tudják, büntetőjogi kategória”.

– tette hozzá.

Kálmán Olga szerint a veszélyhelyzet, a rendeleti kormányzás, azért kell a kormánynak, hogy tovább szítság a békétlenséget ebben az országban.

12 éve pénzt – a mi pénzünket – nem sajnálva, 100 milliárdokat költöttek arra, hogy magyart magyar ellen fordítsanak!

Felsorolni is nehéz, hogy ki mindenkit kellett már utálni ebben az országban, ki mindenki lett ellenség, közpénzből, kormányzati irányítással.

Az a helyzet, hogy az önök politikája egyetlenegy dologra épül: ha már mindenki utál mindenkit, önöknek akkor jó!

Mert így minden galád cselekedetüket meg tudják magyarázni, és másra tudják kenni”

Így naponta harsoghatják, hogy nem önök miatt van világrekorder hazai infláció, nem önök miatt alacsonyak bérek, nem önök miatt kritikus az egészségügy, az oktatás állapota, nem önök miatt menekül el ebből az országból fiatal orvos, ápoló, kőműves, szobafestő, hanem Brüsszel, Soros, meg az ellenzék miatt.

“Ezt harsogják közpénzből!”

— húzta alá a politikus, megjegyezve, ellenség, veszély, veszélyhelyzet: ez az önök politikájának alapja.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Nyugati Fény nyomán


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...