Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komolyan meg fogja ütni a bokáját.

Kövér László házelnök 4 millió forintra büntetette Sebián-Petrovszki Lászlót, a DK országgyűlési  képviselőjét, mert azt mondta a Parlamentben, hogy törvénytelen a kormány.

Hiába garantálja tehát a szólás- és véleményszabadságot az Alaptörvény, hiába védi maga az országgyűlési törvény is a képviselők véleményszabadságát, Kövér László a ház szájzár elvtársaként önkényesen büntethet meg ellenzéki képviselőket a véleményük miatt.

A Demokratikus Koalíció szerint a törvénytelen kormány egy törvénytelen büntetést szabott ki, ezért a DK a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul.

Kövér László megsértett minden írott és íratlan törvényt, amikor politikai véleményéért vette el a szót Sebián-Petrovszki Lászlótól a Parlamentben és büntette meg 4 millió forintra.

A DK el fogja érni, hogy Strasbourg kimondja: a házelnök nem lehet házmester, szájzár elvtárs senkit sem bírságolhat meg a politikai álláspontja és véleménye miatt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...