Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komolyan meg fogja ütni a bokáját.

Kövér László házelnök 4 millió forintra büntetette Sebián-Petrovszki Lászlót, a DK országgyűlési  képviselőjét, mert azt mondta a Parlamentben, hogy törvénytelen a kormány.

Hiába garantálja tehát a szólás- és véleményszabadságot az Alaptörvény, hiába védi maga az országgyűlési törvény is a képviselők véleményszabadságát, Kövér László a ház szájzár elvtársaként önkényesen büntethet meg ellenzéki képviselőket a véleményük miatt.

A Demokratikus Koalíció szerint a törvénytelen kormány egy törvénytelen büntetést szabott ki, ezért a DK a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul.

Kövér László megsértett minden írott és íratlan törvényt, amikor politikai véleményéért vette el a szót Sebián-Petrovszki Lászlótól a Parlamentben és büntette meg 4 millió forintra.

A DK el fogja érni, hogy Strasbourg kimondja: a házelnök nem lehet házmester, szájzár elvtárs senkit sem bírságolhat meg a politikai álláspontja és véleménye miatt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...