Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor megtapasztalhatta milyen az, amikor nem a sajátjaiból összeválogatott siserehad előtt lép a “vörös szönyegre”.

Ritkán mer emberek közé menni Orbán, főleg amiatt, mert olyankor szembe jön vele a valóság, most viszont nem tudta elkerülni ezt.

Hiszen Prágában EU csúcs van, ahol Orbán Viktor is kénytelen részt venni.

Tüntetők várták az EU-csúcsra érkező politikusokat. Mikor azonban Orbán Viktor szállt ki az autójából, az emberek jól hallhatóan fújolásba kezdtek.

A miniszterelnök csütörtök este jelentkezett be Prágából az EU-csúcsról, és azt mondta, hogy súlyos témák vannak az asztalon, “az a kérdés, hogy lesz-e gáz, lesz-e elektromos áram az európai országok számára a következő hónapokban” .

Azt persze nem tudjuk, milyen súlyos témák azok amiben egyáltalán számít még a véleménye, de az biztos, az utca véleménye elég súlyos:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...