Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor megtapasztalhatta milyen az, amikor nem a sajátjaiból összeválogatott siserehad előtt lép a „vörös szönyegre”.

Ritkán mer emberek közé menni Orbán, főleg amiatt, mert olyankor szembe jön vele a valóság, most viszont nem tudta elkerülni ezt.

Hiszen Prágában EU csúcs van, ahol Orbán Viktor is kénytelen részt venni.

Tüntetők várták az EU-csúcsra érkező politikusokat. Mikor azonban Orbán Viktor szállt ki az autójából, az emberek jól hallhatóan fújolásba kezdtek.

A miniszterelnök csütörtök este jelentkezett be Prágából az EU-csúcsról, és azt mondta, hogy súlyos témák vannak az asztalon, “az a kérdés, hogy lesz-e gáz, lesz-e elektromos áram az európai országok számára a következő hónapokban” .

Azt persze nem tudjuk, milyen súlyos témák azok amiben egyáltalán számít még a véleménye, de az biztos, az utca véleménye elég súlyos:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...