Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az aljasságnak nincs határa.

A Fidesz leszavazta a családi pótlék emeléséről és az élelmiszerkupon bevezetéséről szóló szocialista javaslatokat az Országgyűlés népjóléti bizottságában

– közölték MSZP-s politikusok hétfőn online sajtótájékoztatón.

Komjáthi Imre, az MSZP országgyűlési képviselője, elnökhelyettese közölte: a népjóléti bizottság kormánypárti többsége leszavazta a frakció májusban benyújtott határozati javaslatát az élelmiszerkupon-programról.

A minimum húszezer forintos, bankkártyaként használható kupont alapvető élelmiszerekre fordíthatták volna a legrászorultabbak, legkiszolgáltatottabbak

– mondta az ellenzéki politikus, aki azzal érvelt indítványuk létjogosultsága mellett, hogy már májusban is „tombolt” az infláció, amelyet azóta energia- és rezsiválság is súlyosbított.

Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő arról beszélt: a családi pótlék összegének megduplázásáról szóló javaslatukkal érdemi segítséget akartak nyújtani a családoknak a gyermekneveléshez.

Amikor kétjegyű az infláció, az élelmiszerárak az egekben vannak és brutálisak a rezsiárak, óriási szükség van a családok támogatására – mondta.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: