A kép illusztráció | Forrás: Párbeszéd Magyarországért
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Példás kiállás

“A Mozdonyvezetők Szakszervezete figyelemmel kíséri a pedagógus szakszervezetek által szervezett munkabeszüntetéseket, a diákok és a szülők kiállását a követeléseik mellett, demonstrációikat, amelynek célja a közoktatás minőségének javítása, a piaci körülményeknek megfelelő versenyképes jövedelem, a tisztességes munkafeltételek elérése.

Elismerésünket fejezzük ki a pedagógus munkavállalók anyagi, erkölcsi megbecsülését, tisztes megélhetését biztosító jövedelmet követelő, a sztrájkokban, a polgári engedetlenségben, a demonstrációban részt vevő munkavállalók és támogatóik felé.

Példásnak tartjuk azt az eltökéltséget, amelyet képviseltek, tiszteljük azt a bátorságot, amelyet a pedagógus munkavállalók érdekeinek érvényesítéséért felmutattok.

Bízunk abban, hogy erőfeszítésetek, kitartásotok meghozza az eredményt hiszen szüleink, házastársaink, gyermekeink vagytok, de ami mindennél fontosabb mindenki gyermekének legfontosabb nevelői, tanítói, életük, sorsuk fontos alakítói, befolyásolói.

A magyar mozdonyvezetők képviseletében szolidaritás vállalunk, és a Szakszervezetek tisztségviselőinek, a munkabeszüntetésben részt vevő valamennyi pedagógusnak és oktatásban dolgozónak, valamint minden őket támogató tevékeny polgárnak eredményes munkaharcot, demonstrációt, erőt, egészséget kívánunk!” – közölte a Mozdonyvezetők Szakszervezete.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: