Forrás: Magyar Nemzet, Fotó: Kovács Attila
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér László a nemzet házmestere megint paréj módon viselkedett a parlamentben, de szerencsére Szabó Tímea a Párbeszéd parlamenti képviselője két jól irányzott pofonnal helyre is rázta a kommunista házmestert.

Kövér Lászlót – aki szerint egyébként a tanárok ne a fizetését igyekezzenek jó tanárnak lenni – láthatólag nagyon zavarja a pedagógusok “rendetlenkedése”.

Igaz LacaMaca őket nem tudja egreciroztatni, így megint az ellenzéki képviselőkkel kezdett szórakozni, akik a tanárok melletti kiállás jeleként kockás inget vettek fel – amely már évek óta szimbóluma lett a tanárok melletti kiállásnak.

Viszont ez kicsit már sok volt Kövér elvtársnak – aki szerint NEM MÉLTÓ VISELET EZ A PARLAMENTHEZ.

Szabó Tímea a Párbeszéd politikusa azonban nagyon hamar eligazította a házmestert:

„Kövér László az imént azt mondta, hogy a kockás ingünk nem méltó öltözet a parlamenthez.

Szerintem pedig a pedagógusok béremelésének mai fideszes leszavazása, a Kölcsey Gimnázium tanárainak kirúgása nem méltó a parlamenthez!

Szégyellje magát a házmester és az egész fideszes bagázs!”

Oszd meg másokkal is, ha szerinted is ez a helyes elbánás Kövérrel, na meg akkor ha szerinted is inkább az aulát kellene felmosnia ülésvezetés helyett.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...