Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik véget ért az az időszak ami a választások utáni apátiát jellemezte.

Az ellenzék jelöltje, Nagy Eszter DK-s politikus nyerte meg a vasárnapi időközi választást a II. kerületben – derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) által közzétett adatokból.

Az eredmények szerint a DK-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd jelöltje a szavazatok 60,81 százalékát (1204 voks) szerezte meg a II. kerület 2. számú körzetében.

Bálványkövi István, a Fidesz-KDNP jelöltje 714 szavazatot (36,06 százalék) kapott.

Harmadik helyen Hildebrand Krisztián Roland, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltje végzett a voksok 3,13 százalékával (62 szavazat).

Hozzá kell tennük, hogy mindezt abban a kerületben amely bár tradicionálisan polgári attitűddel rendelkezik, mégis a szocialista Örsi Gergely a polgármestere – aki le merjük írni – Budapest talán legjobb polgármestere. Hogy miért?

Talán sok mindent elmond az is, hogy a polgármester nem csak a saját, de a fideszes vesztesnek is gratulált a megszerzett szavazataihoz:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...