Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor május 16-án azt ígérte, hogy Magyarországon “megszelídítik, aztán megfékezik” a vágtató inflációt, és ennek első eredményei már szeptemberben látszani fognak. Ma már tudjuk, hogy a miniszterelnök hazudott.

Az MSZP szerint szeptemberben a RezsiSTOP-ot kellett volna bevezetni, és nem egy újabb hazugsággal magyarázni, hogy miért mélyül a megélhetési válság Magyarországon.

A parlament hétfői ülésén a miniszterelnök nem mondott igazat, amikor arról beszélt, hogy az élelmiszerárak a magyar kormány által is megszavazott szankciók megszüntetésétől fognak csökkenni.

Amikor ugyanis Orbánék az első szankciót február 23-án megszavazták, az infláció már 15 éves csúcson volt.

A valódi helyzet az, hogy Magyarországon folyamatosan brutális drágulások, kétszámjegyű infláció, gyenge forint, sérülékeny gazdaság, szétszakított társadalom van, és ezért nagyobbrészt a kormány elhibázott gazdaságpolitikája a felelős.

A Fidesz-kormány miatt kell most az embereknek sokkal többet fizetniük a fűtésért.

Nem áremelésre és nem hazugságokra van szükség, hanem az MSZP által javasolt RezsiSTOP kell.

Az igazi baloldal pártja szerint otthonszigetelési programot kell indítani, a paksi áramot 12 forintért kell adni, a lakossági energiahordozók ÁFA-kulcsát pedig csökkenteni kell 5 százalékra, hogy csökkenjenek a rezsiköltségek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...