Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Aggasztó hírek kezdtek el terjedni Debrecen szerte.

Több értesülés szerint a Debreceni Szakképzési Centrum a brutális rezsiárak miatt két helyi iskolát – a Bethlen Gábor Közgazdasági Technikumot és az Irinyi János Technikumot – összevonná.

Az átszervezést úgy oldanák meg, az Irinyi iskolába délelőttös-délutános váltásban járnának a két intézmény tanulói.

A hírt egyelőre nem erősítette meg a Debreceni Szakképzési Centrum, ugyanakkor nem is cáfolták.

Az ügyben illetékes kancellári koordinátor azt nyilatkozta a sajtó megkeresésére, hogy “egyeztetés alatt van a szakképzési centrum energetikai válságterve”.

A DK országgyűlési képviselőjeként és debreceni polgárként sürgősen tájékoztatást várok abban a kérdésben, hogy valóban összevonják-e a két debreceni iskolát?

Amennyiben valóban erről van szó, arról haladéktalanul tájékoztatni kell a szülőket, a diákokat, a tanárokat, minden érintettet!

Senkit sem lehet bizonytalanságban tartani, elfogadhatatlan, hogy a pedagógusok, tanulók és a szüleik fizessenek az orbáni megszorításokért!

Ezért azonnali tájékoztatást várunk a Debreceni Szakképzési Centrumtól, hogy valóban bezárnak-e egy debreceni iskolát az elszabadult rezsiárak miatt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...