Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Valljuk be van humora a festőnek.

Bizony vannak pillanatok, amikor érdemes lenne elgondolkodni egy pillanatra – a művészet ugyanis erre való. hogy görbe tükröt állítson és elgondolkodásra késztessen.

Félünk azonban, hogy Orbánék nem elgondolkodnak majd az itt látott műremeken, hanem vöröslő fejjel fognak megint toporzákolni – ahogy szoktak.

Ugyanis drMáriás, a népszerű magyar képzőművész Orbán Viktor brüsszeli nyomásra bocsánatot kér az állatvilág LMBTQ képviselőitől, megáldja őket, majd megkéri, hogy legyenek szolidárisak a hamarosan hozzájuk a városból menekülő hetero állatokkal és emberekkel címet adta legújabb alkotásának.

A festményhez fűzött történet szerint a dobogókői erdőben van egy kis köztársaság, amelyet az LMBTQ állatok kiáltottak ki maguknak, ahol már évtizedek óta működő autonóm közösségükben paradicsomi béke és szeretet honol.

Azonban a városiak közül egyet többen kényszerültek elhagyni hagyományos lakhelyeiket a megfizethetetlen rezsiköltségek miatt, így kisajátították maguknak az LMBTQ állatok legszebb tisztásait, a vizekhez való hozzáférésüket, kunyhókat építettek össze-vissza gyönyörű erdejükben, hangoskodni és erőszakoskodni kezdtek.

Ekkor az állatok közösségének ügyvédje, a róka felhívta Orbán Viktort és segítséget kért tőle a helyzet megoldására.

Viktor hamarosan a helyszínre érkezett, bocsánatot kért tőlük a múltban történt kellemetlenségekért, az ellenük való kampányolásért és a velük való riogatásért, majd megígérte, hogy megvédi őket, amennyiben cserébe területük egy részét átengedik a heteró állatoknak és embereknek.

Az állatok gyanakodva hallgatták az Assisi Szent Ferencnek öltözött miniszterelnököt, de mivel nem volt más választásuk, belementek az ajánlatába.

Ekkor Viktor megáldotta őket és a nyelvükön szólva köszönetet mondott nagylelkű szolidaritásukért és befogadásukért, amivel párhuzamosan az emberek egy újabb jelentős csoportja a háttérben megkezdte a letelepedést.

– áll a bejegyzésben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...