Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már ha olcsóbb egyáltalán a hatósági ár.

Gulyás Gergely Kormányinfón jelentette be még a fűtési szezon kezdete előtt, hogy igényelhető lesz tíz köbméter téli tüzelő az állami erdőgazdaságoktól.

Részleteket akkor nem közölt, csupán annyit, hogy az agrártárca és az erdőgazdaságok teszik majd közzé, hol lehet tűzifát vásárolni.

A Borsod megyei Tállyára ma negyven településről érkeztek olyan emberek, akik előre regisztráltak emailben, és akiknek most személyesen is le kell adniuk tűzifa-igényüket reggel 8 és délután 2 között a helyszínen.

A DK szerint a kormány így akarja elérni, hogy minél kevesebben jelentkezzenek fáért, hiszen már maga az emailes regisztráció is problémás, és sokan kimarad emiatt az akcióból.

A DK szerint egy felelős kormány válságkezelő programmal, adó- és áfacsökkentéssel, mindenki számára elérhető támogatásokkal, kézzelfogható módon segítené az embereket a nehéz gazdasági helyzetben.

Az Orbán-kormány ezzel szemben megnehezíti az amúgy is nehéz helyzetben lévők életét, bürokratikus buktatókat állít fel nekik, megyéken utaztatja át őket.

Aki nem tud előzetesen emailben regisztrálni, nem tudja vállalni az utazást, az kimarad ebből is.

Amíg Orbán van, válság is van, nekünk pedig készen kell állnunk, hogy átvegyük a kormányzást, ha eljön az ideje.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: