Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már ha olcsóbb egyáltalán a hatósági ár.

Gulyás Gergely Kormányinfón jelentette be még a fűtési szezon kezdete előtt, hogy igényelhető lesz tíz köbméter téli tüzelő az állami erdőgazdaságoktól.

Részleteket akkor nem közölt, csupán annyit, hogy az agrártárca és az erdőgazdaságok teszik majd közzé, hol lehet tűzifát vásárolni.

A Borsod megyei Tállyára ma negyven településről érkeztek olyan emberek, akik előre regisztráltak emailben, és akiknek most személyesen is le kell adniuk tűzifa-igényüket reggel 8 és délután 2 között a helyszínen.

A DK szerint a kormány így akarja elérni, hogy minél kevesebben jelentkezzenek fáért, hiszen már maga az emailes regisztráció is problémás, és sokan kimarad emiatt az akcióból.

A DK szerint egy felelős kormány válságkezelő programmal, adó- és áfacsökkentéssel, mindenki számára elérhető támogatásokkal, kézzelfogható módon segítené az embereket a nehéz gazdasági helyzetben.

Az Orbán-kormány ezzel szemben megnehezíti az amúgy is nehéz helyzetben lévők életét, bürokratikus buktatókat állít fel nekik, megyéken utaztatja át őket.

Aki nem tud előzetesen emailben regisztrálni, nem tudja vállalni az utazást, az kimarad ebből is.

Amíg Orbán van, válság is van, nekünk pedig készen kell állnunk, hogy átvegyük a kormányzást, ha eljön az ideje.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...