Juszt László
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A legendás televíziós a választások után egyáltalán nem szólalt meg, most viszont Dobrev Klára bejelentése után újra visszatért sokak örömére.

Állítása szerint a Márki-Zay és Karácsony megállapodás miatti választási vereség után nem látta értelmét annak, hogy közéleti iróként szerepeljen, most azonban véleménye szerint újra van remény.

Juszt mindig is kormányellenes volt és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legutóbbi bejegyzése:

Eddig nem voltak viccek Orbánról. Úgy tűnik ez is változik. Ma hallottam.

Orbán ellátogat egy faluba. A falubeliek kijelölik az egyik öreget – beszéljen.
– Nekünk itt két nagy problémánk van. Az egyik, hogy felépítettünk egy orvosi rendelőt, egy orvos lakást, de nincsen orvosunk.

– Pillanat türelmet – mondja Orbán és a telefonját veszi. Tárcsáz. Majd elmondja a panaszt. – Igen értem. Tehát holnapra itt lesz az orvos?!

– Hallották – mondja a hallgatóság felé fordulva. – Holnap reggel nyolcra itt az orvos. És mi a másik nagy probléma bátyám?

– Hát az, hogy nincsen térerő…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...