20210604 - "A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjének, Dobrev Kláranak országjáró körútja Egerben, amelyet az Eger Hangjai nevű civil szerveződés tagjai zavartak meg Gyurcsány Ferenc elhíresült nyilatkozatait egy hordozható hangfallal lejátszva. Ezen felbőszülve többen felháborodásuknak adtak hangot. Egy idős férfi indulatosan a háromtagú csoport előtt, a földön lévő hangfalba rúgott, mire az egyik férfi válaszul egy pisztolynak látszó tárgyat rántott elő. Percekkel később a rendőri intézkedés nyugtatta meg a hangulatot." szöveg: HEOL.hu -- fotók: Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dobrev Klára furcsa adatokat kapott.

Érdekes KSH adat került reggel a kezembe, amely egyértelműen bizonyítja, milyen bődületes hazugság a háborúra fogni a magyarországi brutális inflációt – írja közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke.

Orbán ezzel takarózik, mert gyáva beismerni, hogy a hozzá nem értése miatt családok tízezrei szenvednek az elszabadult áraktól.

A számokból világosan látszik, hogy az árak már jóval a háború előtt kilőttek és Orbán illiberális hókuszpókusz politikája az elmúlt hónapokban csak még jobban felgyorsította a pénzromlást.

És most, amikor a családok már így is elviselhetetlen árat fizetnek gyakorlatilag mindenért, még mindig nem látjuk az áremelkedések végét.

Orbán az oka a brutális inflációnak, aminek csak akkor lesz vége, ha Orbán megy – zárja sorait Dobrev.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: