Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mi lehet a legnagyobb csapás a választások előtt a Fidesznek? Ahhoz hogy ezt megértsük fontos hogy ismerjük a Fidesz politikának alapkövét.

A Fidesz néhai küldöldi kampányszakértője, akit sokan csak a gyűlölet karmestereként emlegetnek – aki többek között a Sorossal való riogatást is kieszelte – Artur J. Finkelstein állította fel azt a Fidesz-doktrinát, mely szerint:

Az emberek egy korrupt és egy alkalmatlan, röhjes, ügyefogyott közül, mindig a korruptat fogják választani

Vagyis a Fidesznek egyetlen egy feladata van ahhoz, hogy hatalomban maradjon – nevetségessként és inkompetensként kell az ellenzéket beállítania.

Emlékszünk arra, hányszor mondták el, hogy Karácsony alkalmatlan? Emlékszünk a cirkuszos plakátokra. Ez mind mind egy jól kiszámolt stratégia része a jobboldalon.

Na már most, mi az amivel az ellenzék igazán veszélyeztetni tudja Orbán és a Fidesz hatalmát?

Ha kormányzóképes és komoly erőnek látszik – ezt fejtette meg a DK, amikor Dobrev Klárát felkérte árnyékkormány alakítására.

A módszer pedig láthatólag működik, ugyanis a Fidesz egyenlőre bénultan nézi azt, ahogy a DK magához ragadja a politikai kezdeményezést és tematizálja a közéletet.

Dobrev pedig lendületben van. A politikus Facebook-oldalán közvetítették a beszédet, melyben Dobrev Klára elmondta, Magyarország ma bajban van, “a kormány végighazudta a választást”,  és minden eddiginél nagyobb megszorításokat alkalmazott.

Az ellenzéki politikus szerint megélhetési válság van az országban, az Orbán-kormány korrupciós ügyei miatt pedig az ország már nem fér hozzá az uniós forrásokhoz, és a miniszterelnök a legfőbb akadálya, hogy Magyarország kilábaljon a válságból.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...