Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció már a nap folyamán jelezte, hogy a párt elnükségi ülése után közvetlenül rendkívüli bejelentésre készül.

A DK most megmutatta, hogy egy kormányzóképes és cselekvő párt.

Egész nyáron szinte kivétel nélkül minden DK-s bejegyzés végén ott ált, hogy „készülünk”. Sokan mindezt a nyári uborkaszezon pótcselekvésének vélték.

Ugyan mire készülhet a DK egy ilyen választási eredmény után?

A DK-ban azonban valóban komoly munka folyt a nyár folyamán, ugyanis láthatólag a Demokratikus Koalíció eltökélte, hogy ebben a ciklusban – mint legnagyobb ellenzéki párt – fogja vezetni az Orbán elleni harcot.

Eljött az ideje: Dobrev Klára árnyékkormányt alakít!

A Demokratikus Koalíció elnöksége a mai napon arra kérte fel Dobrev Klárát, hogy alakítsa meg a magyar történelem első igazi árnyékkormányát és mutassa meg:

Van kormányzóképes alternatíva, van remény és van kiút a megélhetési válságból, amelybe Orbán Viktor taszította hazánkat.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...