Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció már a nap folyamán jelezte, hogy a párt elnükségi ülése után közvetlenül rendkívüli bejelentésre készül.

A DK most megmutatta, hogy egy kormányzóképes és cselekvő párt.

Egész nyáron szinte kivétel nélkül minden DK-s bejegyzés végén ott ált, hogy “készülünk”. Sokan mindezt a nyári uborkaszezon pótcselekvésének vélték.

Ugyan mire készülhet a DK egy ilyen választási eredmény után?

A DK-ban azonban valóban komoly munka folyt a nyár folyamán, ugyanis láthatólag a Demokratikus Koalíció eltökélte, hogy ebben a ciklusban – mint legnagyobb ellenzéki párt – fogja vezetni az Orbán elleni harcot.

Eljött az ideje: Dobrev Klára árnyékkormányt alakít!

A Demokratikus Koalíció elnöksége a mai napon arra kérte fel Dobrev Klárát, hogy alakítsa meg a magyar történelem első igazi árnyékkormányát és mutassa meg:

Van kormányzóképes alternatíva, van remény és van kiút a megélhetési válságból, amelybe Orbán Viktor taszította hazánkat.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...