20210604 - "A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjének, Dobrev Kláranak országjáró körútja Egerben, amelyet az Eger Hangjai nevű civil szerveződés tagjai zavartak meg Gyurcsány Ferenc elhíresült nyilatkozatait egy hordozható hangfallal lejátszva. Ezen felbőszülve többen felháborodásuknak adtak hangot. Egy idős férfi indulatosan a háromtagú csoport előtt, a földön lévő hangfalba rúgott, mire az egyik férfi válaszul egy pisztolynak látszó tárgyat rántott elő. Percekkel később a rendőri intézkedés nyugtatta meg a hangulatot." szöveg: HEOL.hu -- fotók: Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A választások óta nem nagyon szólalt meg a korábban igen is aktív televíziós.

Juszt László aki korábban leleplező írásaival rántotta le a leplet az Orbán-rendszer bűneiről a választások óta nem igazán szólalt meg közéleti kérdésekben. Most azonban írást tett közzé, nem is akármilyet.

Április 3-a, a Márki-Karácsony kettős elfuserált játszmája után megfogadtam, hogy befejezem az írást.

Ennek két oka volt a “közönség” mérhetetlen közönye, ami a mai napig tart. Ha megnézzük az azóta lezajlott önkormányzati választások számait – például Óbudán a részvétel 24 százalékos volt.

A 6191 választásra jogosultból 1499-en mentek el szavazni. 750-en szavaztak a Fidesz jelöltre és 747-en az ellenzékiekre.

Kérdésem: a 4.692 óbudait ennyire nem érdekli, hogy mi lesz vele? Hogy kik döntenek a sorsáról?

De ez igaz az összes többi helyen is.

A másik ok az, ahogyan az “egyesültellenzék” semmibe vette a választói akaratot azzal, ahogyan Karácsony a visszalépésével megnyitotta az útat Márky előtt.

De akkor most mégis mi ültetett ismét a géphez? A dac, az akarat, a “csakazértis”. Nem csináltam soha titkot abból, hogy az országnak végre egy értelmes nőre van szüksége a kormánynál.

Dobrev Klára most felvállalta – azt, ami egy ilyen ma már hivatalosan is autokrata rendszerben szinte lehetetlen – árnyékkormányt alakít. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni! Ezt segíteni, támogatni kell!

Évekig az alábbi kép és felirat állt ennek az oldalnak a tetején:

“A XX. század két legférfiasabb politikusa.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...