Oszd meg ezt a hírt, hogy ne csak a Fidesz hazugságai terjedjenek:

Súlyos információk kerültek elő, ami alapján mimimum trükközéssel nyerhettek. Ha a vádak bebizonyosodnak akkor akár meg is ismételhetik a hétvégi választásokat.

Most vasárnap a budavári időközi választáson a Fidesz jelöltje mindössze 60 szavazattal nyert, az ellenzék voksturizmust sejt a Fidesz győzelem mögött.

Az ellenzéki jelölt Korsós Borbála azt állította, hogy augusztus eleje és a múlt vasárnapi választás napja között gyanúsan sokan létesítettek lakcímet a választókerületbe tartozó Ostrom utca 16. szám alatt.

Gyanúsan sokan jelentkeztek be egy Ostrom utcai magánklinika címére lakóként az I. kerületi időközi választást megelőző napokban.

A Fidesz jelöltje által 60 szavazattal megnyert voksolás után a Momentum a helyi választási bizottsághoz fordult, mert szerintük jogsértés történt.

A 24.hu Baczkó Norbert Fidelitas-alelnököt és ismerőseit azonosította mint akik egyaránt az időközi választást megelőző hetekben „költöztek be” az egészségközpont ingatalanaiba, és így akár szavazhattak is az időközi választáson.

A Fidesz ifjúsági szervezetének alelnöke például hat nappal a válaszás előtt létesített budavári lakcímét, noha előtte több mint tíz éven át Csömörön politizált.

Baczkó arra nem adott érdemi magyarázatot, hogy találtak rá ismerőseivel „új otthonukra” a rendelő címén, és nem árulta el azt sem, hogy részt vett-e az időközi választáson.

A 24.hu cikkéből kiderül, hogy a cégadatok alapján az időközi választás előtt 11 nappal jelentkezett be ugyanebbe a házba Hurta Adrienn.

Ő korábban a Budavári Önkormányzat egyik bizottságának nem képviselő tagja volt, valamint a kormany.hu oldalra feltöltött dokumentum szerint kormányzati tanácsadóként dolgozott az Emberi Erőforrások Mininisztériuma megbízásából tavaly december és idén május között, havi 400 ezer forintért.

Hurta ugyanúgy ismerőse Baczkónak a legnagyobb közösségi oldalon, ahogy Orbán Gergely. Ő szintén az Ostrom utca 16. „lakója” lett mindössze négy nappal az időközi választás előtt, korábban a Fidesz EP-képviselőjének, Deli Andornak volt a gyakornoka.

A budapesti Fidelitas egyik koordinátora és a székesfehérvári Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség korábbi tagja is az Ostrom utca 16. szám alatt talált új otthonra a napokban.

Rajtuk kívül még Baczkó Norbert számos – közszereplőnek nem minősülő – ismerősét találtuk meg az Ostrom utca 16. szám alatti bérház lakásaiba frissen bejelentkezők közül.

Akad olyan is, akinek még az édesanyja is erre a címre jelentkezett be a választás előtt.

A cégnyilvántartás és a Momentum birtokába került bizonyítékok alapján körülbelül húsz olyan ember lehet, aki az időközi választást megelőző napokban vagy hetekben jelentkezett be lakóként az Ostrom utcai címre.

Ráadásul a tulajdoni lapok alapján a lakóhelyükként szolgáló hat ingatlan egyaránt két, járóbeteg-ellátással foglalkozó cég tulajdonában van, ugyanis a bérházban egy egészségügyi centrum működik.

Forrás: 24.hu, Szeretlek Magyarország, HírHugó


Oszd meg ezt a hírt, hogy ne csak a Fidesz hazugságai terjedjenek:

Ne maradj le a BalraMagyar híreiről!
Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Ezeket olvasta?

Katasztrófa történt a VIII. kerületben – A hatóságok már kivonultak

Tűz ütött ki egy budapesti társasházi lakásban, a VIII. kerület Illés utcájában. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tüzet egy számítógép meghibásodása okozta, amely az...

Deutsch Tamásnak elgurult a gyógyszere: Örjöngeni kezdett Magyar Péterre

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, a Kossuth Rádió „Jó reggelt, Magyarország!” című műsorában adott interjújában élesen bírálta az Európai Parlamentben (EP) kialakult...

Nyílt levélben megüzenték Orbánnak: Bort az ajtóba leteszed, oszt’ induló kifelé

E-mailben kaptuk azt a nyílt levelet amely keserédes mosolyt hagyott az arcunkon. Ez a levél megmutatja a mai magyar kilátástalanságot és sorstragédiát, amelyet az...

Olyan lista terjed Gyurcsányról, amit egyetlen fideszes sem akar olvasni

A közösségi oldalakon terjed egy lista amelyet készítője minden "Gyurcsányozó" fideszes olvasónak küldene nagy nagy szeretettel. A Gyurcsány-kormány - vezette be a babakötvényt - emelte a családi...

Molnár Csaba nagyon kiakadt Magyar Péterre – “Magyar Péter hazudik”

Magyar Péter vagy hazudik, vagy nőnek tartja magát, vagy nem tiszteli a nőket védő szabályokat. Az Európai Parlament Alkotmányügyi Bizottsága megválasztotta az alelnökeit. Magyar Péter...

Gyászol az ország: Elment gyermekkorunk kedvenc alkotója

Gyászol az ország. Hétfő éjjel, 97 éves korában elhunyt Kertész György, a Vízipók-Csodapók zseniális írója. Halálhírét fia búcsúzó posztja révén tudtuk meg, amelyből kiderült, hogy...

Felrobbant az internet Majka szavai után: Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos…

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Pesti Srácok újságírója Ábrahám Róbert egy közéleti vitát úgy rendezett Puzsér Róbert publicistával, hogy egy személyes találkozás alkalmával arcon...

Súlyos bajban van Orbán – Brüsszel eddig tűrt neki

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen is a közeljövőben – tudta meg az atv.hu a Pénzügyminisztériumtól. „Az Európai Bizottság döntése alapján hét országgal szemben indul túlzottdeficit-eljárás, tehát ez nem...