Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Áll a bál Jászberényben, azonban mi hisszük, hogy mindez csak egy kicsinyes helyi politikus mesterkedése és a DK mindent tisztázni fog.

Elfogadhatatlan, ami Jászberényben történik! – kezdi bejegyzését Tóth Bertalan az MSZP társelnöke közösségi oldalán.

Mint írja: Megdöbbenéssel olvasom és hallgatom a Jászberényből érkező híreket, amely szerint a demokrata ellenzéki szövetség egyik pártjának, a DK-nak a politikusa a Fidesz támogatásával igyekszik megbuktatni a település polgármesterét, aki történetesen a demokrata ellenzéki szövetség egy másik pártjának, a Jobbiknak a politikusa.

Tegyük egyértelművé: ez nem az a helyzet, amikor demokrata pártok egymással versengve küzdenek a közjóért, ahogyan az normális demokráciában szokás.

Hiszen Magyarország – ahogyan azt az Európai Parlament is megállapította – ma már nem demokrácia, hanem “egy választási autokrácia hibrid rezsimmel”.

Elfogadhatatlannak tartom, hogy az együttműködés révén közösen elért eredményeket bárki, egyéni ambíciók miatt tönkretegye.

Az MSZP közössége elvárja, hogy a DK foglaljon állást, és nyilatkozzon arról, hogy egyetért vagy sem Gedei József lépésével.

Az MSZP igazi baloldali pártként továbbra is minden támogatást megad a „Közösen Jászberényért Egyesület” polgármester- és képviselőjelöltjeinek – zárja sorait a pártelnök.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: