Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ilyen az, amikor az internet nem felejt.

Elmondható a kormányról és annak vezetőiről, hogy nincsen becsületük. Bár magukat szeretik uraknak képzelni, azonban a valódi urak legfontosabb eredménye hiányzik belőlük: a szavahihetőség.

Vannak-e elveik egyáltalán ezeknek a fiúknak, vagy csak éppen mindig azt mondják, ami fél centivel közelebb viszi őket a hatalomhoz?

Hogy is van az, hogy a legkeményebb elvi ügyekben kerül elő minidg a múlt árnya, vagyis, hogy a Fidesz vezetői szélkakasként váltogatják elveiket.

Nem tudom, hogy a kedves Fidesz-szavazók hogyan tudják magyarázni azt, hogy kedvenc vallásuk pártjuk felkent főpapjai vezetői folyamatosan nem csak magukat de a választóikat is szembe köpik.

A múlt árnya ugyanis most is előkúszott, éppen akkor, amikor az egyik legszívtelenebb intézkedést vezette be az egészségügyért felelős rendőrminiszter. Mutatjuk:

Most lehet elgondolkodni kedves jobbosok, de leginkább szemlesütve járkálni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...