A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ilyenkor szorul ökölbe az ember keze és mondja azt, hogy rohadjon rájuk a börtönlakat. Ne finomkodjunk bestiális állatok ezek.

„Kérlek, ne bántsatok!”

– hajtogatta a 95 éves néni a fiatal támadóinak.

Erőszakos, vagyon elleni bűncselekményekkel gyanúsítható, idős áldozatokra vadászó, érdi csapat tagjaira csaptak le a hét elején a rendőrök; ketten alig nagykorúak, társaik 13, 16, illetve 17 évesek – derült ki a police.hu vasárnapi híréből, írja a szociáldemokrata Népszava.

Először egy 95 éves érdi asszonyt szemeltek ki maguknak, miután tippet kaptak a legfiatalabb bandatag, egy 13 éves lány anyjától.

Idén augusztus 17-én éjjel „ütöttek rajta” a védtelen idős nőn, akit lefogtak, letakarták a szemét, miközben a fiókjaiban kutattak, ám nem találtak semmit, és zsákmány nélkül elmenekültek.

A társaság nem nyugodott bele a sikertelenségbe, ezért az asszonyt néhány nappal később újra felkeresték, ekkor idős áldozatuk fejét egy párnával lenyomták, de most sem találtak semmi értékeset, ekkor már hangosan követelték a pénzt, fenyegetést követően pedig már ütöttek is.

Az asszony gyomrára, térdére, fejére, arcára záporoztak a csapások, hiába nyöszörgött, hogy ne bántsák.

Zsákmányuk így is csupán néhány boríték volt. Mivel azonban a nő a bántalmazás után kórházba került, távollétében ismét „munkába álltak” és az egyik szekrényben talált 280 ezer forinttal elmenekültek.

Nem álltak le, és szeptember 2-án egy másik érdi házból, az alvó tulajdonos feje melletti éjjeliszekrényről 28 ezer forinttal teli pénztárcával távoztak.

Végül a rendőrség több napos hajtóvadászatot követően szeptember 6-án elfogták a tinédzser bandát és felbujtójukat, a 39 éves R. Máriát.

A társaság vezetőjeként azonosított 18 éves, 7 általánost végzett M. Igort egy budapesti hotelben fogták, és társait, a szintén 18 éves N. Krisztát, egy 16, valamint egy 17 éves fiút és a bandavezér 13 éves barátnőjét is előállították.

forrás: Police.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...