A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lecsapott a rendőrség Völner Pál és családja vagyonára. Az ügyészség hivatali vesztegetés elfogadásával vádolja az Igazságügyi Minisztérium volt államtitkárát.

Bankszámlákat, részvényeket, ingatlanokat, autókat és céges üzletrészt is zár alá vett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala a korrupcióval meggyanúsított Völner Pál volt államtitkárnál és családjánál – írja a 24.hu.

A hatóság eljárása a cégközlönyben  megjelent végzéséből derült ki, akkor ugyanis zár alá vették a volt fideszes állami vezető fiának cégét, a Tagba Kft-t.

A hírportál ezután kereste meg az előző kormányban még vezető posztot betöltő politikust ügyvédjén keresztül.

Völner Pál elismerte a vagyonzár tényét, és kijelentette, hogy a történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg, ítélet nélkül.

Családjának minden vagyona igazolt, legális jövedelemből származik, ám ezt nem vizsgálták.

Völner Pált tavaly decemberben hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsította meg az ügyészség.

A Legfőbb Ügyészség gyanúja szerint Schadl György, a végrehajtói kar elnöke összesen 83 millió forintot adott át az államtitkárnak a többi között azért, hogy azokat a személyeket nevezzék ki végrehajtónak, akiket a kar elnöke támogatott.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...