WINDSOR, ENGLAND - JUNE 13: Queen Elizabeth II attends a ceremony to mark her official birthday at Windsor Castle on June 13, 2020 in Windsor, England. The Queen celebrates her 94th birthday this year, in line with Government advice, it was agreed that The Queen's Birthday Parade, also known as Trooping the Colour, would not go ahead in its traditional form. (Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images)
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ekkorát még nem hibázott a Brit Közszolgálati Televízió egyik munkatársa sem.

A Blikk információi arról szólnak, hogy orbitális hibát követett el a BBC munkatársa. Az orbitális baki bejárta a világhálót, ám hiába törölte ki gyorsan a Twitter-bejegyzését, bocsánatkérésre kényszerült.

Ahogy a Blikk is megírta, nemcsak az egész Egyesült Királyságot rázta meg a hír, amikor a Buckingham-palota ebédidőben bejelentette, hogy a brit uralkodó állapota romlott, így állandó orvosi felügyeletre szorul.

Szakértők és a királyi családnál jártas személyek szerint a legrosszabbra kell felkészülnie a brit nemzetnek.

A fájdalmas történtek miatt Erzsébet királynő rokonai elindultak hozzá, hogy vele legyenek a nehéz percekben a balmorali birtokon.

A BBC egyik műsorvezetője, Yalda Hakim nem sokkal azután, hogy fény derült a királynő rendkívül rossz állapotára, egy Twitter-üzenetet írt ki, amelyben – tévesen – azt közölte:

„BREAKING: II. Erzsébet királynő 96 éves korában meghalt – jelentette a Buckingham-palota”.

A BBC műsorvezetője gyorsan törölte a posztot az oldaláról, majd egy újabb tweetben nyilvánosan bocsánatot kért mindenkitől:

„Én tweeteltem, hogy bejelentés érkezett a királynő haláláról. Ez helytelen volt, nem történt bejelentés, ezért töröltem a tweetet. Elnézést kérek” – írta BBC World News Impact with Yalda Hakim című műsorának arca.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: