Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szaniszló Sándor a DK XVIII. kerületi polgármestere levelet írt a kormánynak ugyanis a kerületében van Budapest egyik legnagyobb lakótelepe, a Havanna lakótelep.

A politikus szerint ugyanis a Havanna lakótelepen 6 ezer család, közel 18 ezer ember megélhetését fenyegeti, ha a kormányzat meglépi a kilátásba helyezett távhő rezsiemelést.

A Havanna lakótelepen ugyancsak távhő szolgáltatja a fűtést az iskoláknak, az óvodáknak, a bölcsődéknek, a nyugdíjas otthonnak, az orvosi rendelőnek és minden más közösségi épületnek. A jelenlegi távhőszámlák sokszorosát kitevő rezsit az Önkormányzatunk sem képes megfizetni.

Bízom benne, hogy a kormánynak írt levelünk meghallgatásra talál, és a fűtési időszak beköszöntével nem hozzák még nehezebb helyzetbe a vágtató árakkal naponta szembesülő, panellakásokban élő családokat.

Válaszolt erre is a Fidesz, nem is akárhogyan

Gyurcsányék nem tudják elviselni a rezsicsökkentést – Reagálás Szaniszló Sándor (DK) nyilatkozatára – kezdi közleményét a Fidesz.

Nincs új a nap alatt, Gyurcsányék hazudnak reggel, éjjel meg este.

A baloldal nem tudja elviselni, hogy a rezsicsökkentés minden családot, minden nyugdíjast véd az átlagfogyasztásig, ez Európában egyedülálló – írja közleményében a Fidesz.

A nagyobbik kormánypárt szerint: a Gyurcsány-tagozatok ezzel szemben a kezdetektől azt követelik, hogy Magyarország vezessen be mindenféle brüsszeli szankciót, pedig a szankciók következménye, hogy a háborúnak olyan globális hatásai lettek, mint az energiaárak brutális emelkedése.

Gyurcsány azonban újra kormányzásra készül, és ezért semmi sem drága, még az sem, hogy háborúba és energiahiányba sodorják az országot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: