Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megvan a jobboldali politikusok vöröslő hahotázó arca? Megvan a Bayer Zsoltok kajánkodása? Megvan a miniszterelnök gőgje?

 “Ők ott szülhetnek férfiként, mi meg nem fagyunk meg télen, kinek mit intézett a kormánya”

gőgösködött Orbán, amikor a teljes jobboldal azon heherészett, hogy a nyugati országok csökkenteni fogják a közintézményeikben a fűtés mértékét.

Komplett politikát építettek arra, hogy kiröhögjék a haldokló nyugatot amiért az orosz gázexport elmaradásai miatt racionalizáló intézkedéseket vezettek be. Közben pedig nagy szavakat mondtak arról, hogy itthon ilyen nem lesz.

Nos tényleg?

Gulyás Gergely épp az imént jelentette be: 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést vezet be a kormány az állami szerveknél.

Ez azt jelenti, hogy 18 fok lesz az állami intézményeknél

tudta meg az ATV.

Mindemellett pedig szénprogramot is indít a kormány.

Ha valakinek a fejében még ott van a Bayerek, Bencsikek és Németh Szilárdok hahotázása, most lehet röhögni fiúk. Amikor átvertétek az egész országot. Szégyen ami itt kormányzás helyett folyik.

Kérjük oszza meg másokkal is a cikket, hogy mindenki láthassa, ezek átverték az egész országot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...