Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megvan a jobboldali politikusok vöröslő hahotázó arca? Megvan a Bayer Zsoltok kajánkodása? Megvan a miniszterelnök gőgje?

 „Ők ott szülhetnek férfiként, mi meg nem fagyunk meg télen, kinek mit intézett a kormánya”

gőgösködött Orbán, amikor a teljes jobboldal azon heherészett, hogy a nyugati országok csökkenteni fogják a közintézményeikben a fűtés mértékét.

Komplett politikát építettek arra, hogy kiröhögjék a haldokló nyugatot amiért az orosz gázexport elmaradásai miatt racionalizáló intézkedéseket vezettek be. Közben pedig nagy szavakat mondtak arról, hogy itthon ilyen nem lesz.

Nos tényleg?

Gulyás Gergely épp az imént jelentette be: 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést vezet be a kormány az állami szerveknél.

Ez azt jelenti, hogy 18 fok lesz az állami intézményeknél

tudta meg az ATV.

Mindemellett pedig szénprogramot is indít a kormány.

Ha valakinek a fejében még ott van a Bayerek, Bencsikek és Németh Szilárdok hahotázása, most lehet röhögni fiúk. Amikor átvertétek az egész országot. Szégyen ami itt kormányzás helyett folyik.

Kérjük oszza meg másokkal is a cikket, hogy mindenki láthassa, ezek átverték az egész országot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...