Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Heherészett a lakájpropaganda és Orbánék is azon, amikor racionalizálni kényszerült a kormány. Most mikor be kellett ismerni azt, hogy bilibe lóg Vitya keze, a propagandisták a Karmelita előtt állnak és kérik számon Viktort?

A főpolgármester facebook posztjában a következőt írta:

Vajon a lakájmédia most a kormányon is gúnyolódni fog, hogy 18 fokos fűtési határt szabtak meg az állami intézményekben?

A kérdés költői, bizonyosan zseniális ötletnek tartják majd a szabályozást, amellyel rengeteget lehet spórolni.

Amikor nyáron a Fővárosi Önkormányzat kereste azokat a lehetőségeket, amellyel át tudnánk vészelni az energiaválságot, lejárató cikkek százai születtek, hogy majd télen megfagynak a budapestiek az intézményekben, ahol a kollégáim sapkában és sálban üldögélnek.

Augusztusban bejelentettük Budapest első energiacsomagját, 21 fokos fűtési határt állapítottunk meg, kivéve természetesen az idősotthonokban és az ápolási tevékenységet végző intézményekben.

Ez az intézkedés aztán újabb muníciót szolgáltatott a lakájmédiának.

Az energiatakarékosságra szükség van, hónapok óta beszélünk erről, örülök, hogy végre a kormány is felismerte.

Talán ezentúl a felelős, előrelátó, jövőt féltő intézkedések nem válnak közröhej tárgyává a propagandamédiában sem.”- írta Karácsony.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...