Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szocialisták egyik legkarakteresebb és legikonikusabb politikusa tagadhatatlanul a karakán Török Zsolt korábbi pártszóvivő, aki mindig arról volt híres, hogy ami a szívén az a száján. És hál’ istennek most sem maradt csendben sőt. Orbánék egyik legfontosabb politikai hazugságát leplezte le:

Tény: az MSZP 8 éve alatt sokkal több gyermek született, mint a Fidesz rezsim bármelyik 8 évsora alatt.

Ezzel szemben sikerjelentéseket hazudnak erről. Is.

Az újszülöttek számáról gigamega sikerjelentések jelentek meg az elmúlt hetekben, s eme hamis hitre épül a kényszerből és eredménytelenségből kinevezett családügyi miniszter körüli minden hír.

Azonban az Orbán-rezsim ezügyben is kudarcos, hiszen kevesebb gyermek született egyes kormányzati éveikben, mint az MSZP kormányzati években. A Fideszesek magyarellenes, nemzetellenes politikája ezt az eredményt hozta.

Itt is, ezen a területen is kudarc. 10 év kormányzás és hazug propaganda hatására sem tudta elérni Orbán és 132 embere, hogy több gyermek szülessen hazánkban.

Az MSZP 2002-2010. közötti időszakának 8 évét bárhogy hasonlítjuk össze a Fidesz rezsim bármelyik 8 évsorával elmondhatjuk, hogy több gyermek született 2003. január és 2010. december között, mint akár 2011. január-2018. december, akár 2012. január-2019. december között, akár 2013. január-2020. decemberig tartó időszakban, ahol 2020-at a sikerjelentések szerint becsült összegként adtunk meg.

Az MSZP 8 éve alatt 770 ezer gyermek született hazánkban, míg a Fidesz rezsim bármelyik 8 éve alatt 40 ezerrel kevesebb.

(2011-18. évek = 724 ezer, 2012-19. évek = 725 ezer, 2013-20.* évek = 728 ezer gyermek. /*becsült/)

Félreértés ne essék, nem a kormánytól születik több, vagy kevesebb gyermek, de a nemzetellenes Fidesz-politika miatt nem mernek gyermeket vállalni, nem építenek otthonokat és miattuk menekült el hazánkból közel félmillió magyar fiatal.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...