Megosztom másokkal is:

Az Eurostatfriss inflációs kimutatása szerint az egész EU-ban Magyarországon drágultak a legjobban az élelmiszerek – írja Varjú László a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője.

Nincs még egy olyan európai ország, ahol ekkora, a kutatás szerint 21%-os lenne az átlagos élelmiszerinfláció.

Ez feketén-fehéren bizonyítja, hogy nem külső hatások, hanem Orbán Viktor és az elmúlt 12 év gazdaságpolitikája a drágulás oka.

A folyamatos, éveken át folytatott forintgyengítés és az uniós pénzek felfüggesztéséhez vezető lopás okozza a forint haláltusáját. Ezt a magyar emberek fizetik meg a boltokban.

A Demokratikus Koalíció szerint a nemzetközi összehasonlítás bizonyítja: Orbán miatt van szakadékban a forint, Orbán miatt van az egekben az infláció, és Orbán miatt van aranyáron az élelmiszer.

Ki kell mondani: a kormány a kialakult helyzet felelőse, Orbán miatt van ma válság Magyarországon. Ez azt is jelenti, hogy amíg Orbán marad, addig marad a válság is. Orbán nem a megoldás, hanem maga a probléma.

Minden egyes nappal, amíg Orbán Viktor ennek az országnak a miniszterelnöke, egyre rosszabbul és rosszabbul fogunk élni, ez a válság ugyanis az Orbán-rendszer egyenes következménye.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --