Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fluor Tomi ismét kőkeményen beleszállt Tóth Gabiba, a Fideszék újdonsült dívájába, szerinte az énekesnő álszent.

Tóth Gabi Fluor legutóbbi beszólása után („ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben”) – megírta a rappernek: szerinte tele van gyűlölettel.

„Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze” –  véli Fluor.

Közben az énekesnő arra kérte a Wellhello tagját, hogy ezután mindig hívja fel, mielőtt posztolna róla valamit.

„Mondtam neki, hogy azért nem hívom fel, mert ha azt akarom, hogy a képembe hazudjanak, arra van más platform. (…) Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera.

Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például, hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem” – közölte Fluor, aki hozzátette, neki is lenne pénze drága órára, de nem költ ilyesmire, mivel más az értékrendje.

A rapper elárulta, hogy korábban jó kapcsolata volt az énekesnővel, akit továbbra is tehetségesnek tart, de szerinte botránykeltés helyett inkább dalírásba kellene fektetnie az energiáit.

„Szerintem eggyel szerencsésebb lenne, ha Gabi a botrányok helyett néha megfogna egy ceruzát, és írna egy dalt. Merthogy nem tudok az elmúlt tíz évből egy Tóth Gabi-slágert sem mondani” – hangoztatta Fluor a Story magazinnak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...