Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Valójában mi sem lennénk büszkék arra a kormányzásra, ahol 1000 forint lett a kenyér és 750%-al emelték a gázárakat. Megértjük, hogy elbújt és nem mer a választói szemébe nézni.

Példátlan, hogy a miniszterelnök kihagyja az államalapítás ünnepét. Orbánnak erre most jó oka volt, ugyanis még mindig nyaralgat.

A magyar miniszterelnököt a Pakleni-szigeten látták vacsorázni Zoran Milanović horvát államfővel péntek este.

Horvát sajtóhírek szerint Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor az Adrián pihen. Péntek este a Hvar városa melletti Pakleni-sziget egyik éttermében kapták lencsevégre, ahol a horvát államfővel, Zoran Milanovićcsal vacsorázott.

A 24sata című horvát lap szerint számtalan híresség és hollywoodi sztár megfordult már ezen a nyaralóhelyen.

A magyar miniszterelnök már a hónap eleje óta Horvátországban nyaral, ahol minden bizonnyal texasi látogatását igyekszik kipihenni.

Dallasban a CPAC-konferencián mondott beszédet, ahol többek között a szuverenitásról, a liberálisokról, Soros Györgyről, a globalistákról, a keresztényekről és 2024-ről is megosztotta gondolatait.

Augusztus 7-én Brač szigetén látták Orbán Viktort, ahol az egyik helyi étterem munkatársaival állt össze egy közös képre.

Az augusztus 20-i állami rendezvényeket kihagyta a magyar miniszterelnök, de közel kéthetes távolléte után leglaább visszatért a Facebookra, és felköszöntötte Magyarországot.

Pontosabban, azok akik kezelik a Facebook oldalát…

Orbán Viktor igencsak hosszúra nyúlt nyaralása azért is furcsa, mert elég példátlan, hogy Magyarország miniszterelnöke Szent István királyunk ünnepe, az államalapítás ünnepe helyett külföldi tengerparton lógassa a lábát.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...