Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV Híradónak beszéltek arról energiapiaci szakértők, hogy brutális áremelkedés jöhet az árampiacon, az áram piaci ára pedig az év végére elérheti akár a jelenlegi rezsiemelt ár két és félszeresét is.

Ez nagyon rossz hír, hiszen a kormány eddig is a piaci árakra hivatkozva jelentett be rezsiemelést, könnyen lehet, hogy újabb kormányzati rezsiemelés következik.

Ez azt jelenti, hogy a rezsirémálom folytatódik, aki eddig esetleg megnyugodott, hogy nem fog sokkal többet fizetni az áramért Orbán rezsiemelése után sem, most kezdheti újra a számolgatást.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy fejezze be a titkolózást, és mondja meg nyíltan, mekkora áramáremelésre készül a télen!

A DK szerint semmiképpen sem szabad két és félszeresére emelni az áram árát a jelenlegi helyzetben, ezt magyarok milliói nem tudnák megfizetni, éppen elég volt már a kormányzati rezsiemelésekből.

A DK azt követeli, hogy a kormány hozza nyilvánosságra az áram beszerzési árát és azt a képletet is, amely alapján a hazai rezsiemelt áramárat számítja.

Jogunk van tudni, hogy mekkora áramáremelés várható a Fidesztől!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: