Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormány köznevelésért felelős helyettes államtitkára szerint elég lesz 20 fokra fűteni az iskolákat a télen, ha pedig a tantermek hőmérséklete eléri a 20 fokot, akkor “további fűtést nem szükséges biztosítani”.

Ez azt jelenti, hogy a kormány a gázzal való spórolást nem a Parlament, a minisztériumok vagy a hivatalok fűtésén kezdi, hanem a gyerekeink iskoláin.

Amikor a gyerekeink csak kabátban mehetnek majd ki az iskola folyosójára, a milliókat kereső fideszes államtitkárok akkor is ingben fognak szaladgálni a minisztériumokban, ahogy kellemes meleg lesz a Karmelita kolostorban, a miniszterelnök dolgozószobájában is.

A DK szerint ha a kormány a közintézmények fűtésén akar spórolni, akkor ne az iskolákkal, hanem a minisztériumokkal, a Parlamenttel, a hivatalokkal, a Sándor-palotával és a Karmelita kolostorral kezdje!

Nem a gyerekeink és a tanáraink szolgáltatták ki hazánk energiaellátását Vlagyimir Putyinnak, nem a gyerekeink és a tanáraink emelték a hétszeresére a gáz árát, és nem a gyerekeink és a tanáraink nem szereztek elegendő gázt télre.

Mindezért Orbán Viktor és kormánya a felelős, elvárjuk, hogy a spórolás is rajtuk kezdődjön.

A DK szerint szégyen, hogy Orbán “megvédjük a rezsicsökkentést” Viktor előbb kapcsolná ki a fűtést az iskolákban, mint a saját dolgozószobájában.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: