A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV híradója tudta meg, hogy egyre több oktatási intézményben fontolgatják, miszerint online oktatásra állnak át az orbáni rezsiemelés miatt – kezdi közleményét a DK-s Barkóczi Balázs

A politikus szerint a jövő évi tanév rendjét ráadásul – amit Pintér minisztériuma a DK követelésére adott ki végül nagy nehezen, heteket késve a szokásos időponthoz képest – már úgy alkották meg, hogy bármikor elrendelhető lehessen az online oktatás.

A Fidesz előbb tehát kiszolgáltatta hazánkat Oroszországnak, majd a hétszeresére emelte a gáz árát, most pedig az emberekkel, sőt a magyar gyerekekkel akarja kifizettetni a keleti nyitás árát.

Mint fogalmaz: a Demokratikus Koalíció szerint egyetlen iskolát sem zárathat be a kormány a rezsiemelés miatt!

Világraszóló szégyen, hogy Orbán Magyarországán az iskolák már a téli fűtésszámlát sem tudják kigazdálkodni, az oktatást megkaparintó Pintér Sándor és hozzá nem értő bandája.

Szótlanul nézik végig, ahogy a kormányzati ámokfutás a Kincskereső kisködmön világába taszítja vissza a magyar közoktatást és felsőoktatást.

Követeljük, hogy egyetlen iskolát se zárjanak be a kormányzati rezsiemelés miatt, és felszólítjuk Pintér Sándort és a Fideszt, hogy azonnal vessenek véget az oktatást ellehetetlenítő kormányzati rombolásnak, mert most nem saját hatalmuk, hanem gyermekeink jövője a tét! – írja a DK.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: