Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas leállás és üzemszünet lesz.

Megelégelték a független benzinkutasok hogy a kormány gyakorlatilag ellehetetleníti őket éppen ezért országos méretű leállásra készülnek.

Ez most nem valami csip-csup figyelemfelhívás lesz, ugyanis a Független Benzinkutak Szövetsége üzemszünetet tart amely mintegy 600 benzinkút leállítását jelenti.

Augusztus 19-én és 20-án tehát az ország kis benzinkútjai leállnak, mivel még mindig nem kapták meg a július hónapra szóló, jogszabályban rögzített állami támogatást.

A Független Benzinkutak Szövetségének képviselete elmondta, hogy a független benzinkutak a piac 30-35%-át fedik le, így ha bezárnak egy pár napra, a nagy kutak készleteiből sokkal több benzin fog elfogyni, mint általában.

Ugyanakkor közölte azt is, hogy ha a jövő hét elején készhez kapják a támogatást, újraértékelik a helyzetet, és akár el is állhatnak a kétnapos üzemszünettől.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Sokkoló adatokat hozott nyílvánosságra a G7

„A 2010/2011-es tanévben még csak 2117 magyar diák járt osztrák közoktatásba, a 2021/2022-es tanévre 10646 főre nőtt a számuk. Csak a tavalyi évben 1367...

Nem akárkivel fog tárgyalni Dobrev Klára – részletek a csúcstalálkozóról

Egyre komolyabban veszik nemzetközi szinten is a Dobrev Klára által vezetett árnyékkormányt. A párt nem titkolt célja a találkozóval, hogy erősebbre fűzze a nyugati...

Baloldali fiatalok: Végre valamiben Európa-rekorder Magyarország

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas kőkemény kritikát mondott a kormány gazdaságpolitikájáról. A baloldali fiatalok szerint: Már egy jóideje, hogy Európa szívében, a boltokban...