Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos eddig szánt szándékkal nem írtunk arról, hogy mi folyik a Jobbik és Jakab Péter között. Se kajánkodni nem akarunk azon, hogy milyen állapotban van a nemzeti párt, se pedig bulvárba nem kívánunk elmenni. A szakítás fájdalmas, a teljes ellenzéknek.

A Jakab Péterhez kötődő A Nép pártján facebook oldalt nem mindennapi támadás érte. Több száz ázsiai felhasználó lepte el.

Bizonyos internetes körökben szokássá vált távolkeleti felhasználók kattintásait és lájkjait megvásárolni, hiszen ezzel könnyne elhitethető, hogy valami népszerű a magyar interneten.

Azonban ilyen formán facebook lájkokat vásárolni ostobaság, hiszen egyetlen egy kattintással bárki láthatja hogy a valóságban nem hazai felhasználók “boostolják” a posztot.

Az hogy miért egy jól kivitelezett lejárató akció állhat a háttérben az is jól bizonyítja, hogy a Jakab Péterhez köthető facebook oldal be is jelentette:

Az elmúlt egy órában a Nép pártján Facebook oldalát több ezer kelet-ázsiai álkövető lepte el. Hogy ki áll az akció mögött? Lehet találgatni.

Úgy tűnik, az Orbán-rezsim és a velük együttműködők már egy facebook-oldaltól is félnek, ha Jakab Pétert támogatja, ezert próbálják így lejáratni. Mi lesz itt később?

Egy biztos: nem hátrálunk! Maradunk a nép pártján! – írja az oldal.

A kérdés azonban mindig az: Vajon kinek állhat az érdekében?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: