Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció EP képviselője Rónai Sándor szerint Orbánékat nagyon csúnyán átverhették az oroszok.

Közleményében figyelmezetet: Orbánt átverték az oroszok, még azt a gázt sem tudja beszerezni, amire leszerződött a Gazprommal.

A 444.hu írta meg, hogy hiába beszélt hónapokkal ezelőtt plusz egymilliárd köbméter orosz gáz vásárlásáról a miniszterelnök, ebből mostanra mindössze 52 millió köbmétert sikerült csak beszerezni.

Ráadásul ennél több gáz hiányzik Magyarországról, mivel az oroszok az Orbánnal kötött titkosított gázszerződésben vállalt mennyiséget sem teljesítik.

Vlagyimir Putyin Orbán Viktort, Orbán Viktor pedig a magyar népet verte át az orosz gázzal.

Hazugság volt, hogy olcsón kapunk orosz gázt, és hazugság volt, hogy ha van orosz gáz, akkor van rezsicsökkentés is – valójában hétszeres gázáremelés jön azok után, hogy a Fidesz teljesen kiszolgáltatott minket Oroszországnak.

A Demokratikus Koalíció szerint szánalmas látni, hogy Orbánt átverték az oroszok, és még azt a gázt sem tudja beszerezni, amire leszerződött a Gazprommal.

Ezért kár volt Putyin egyetlen európai csatlósának állni és áruba bocsájtani hazánk függetlenségét.

A DK szerint ma már egyértelmű, hogy Orbán Viktor csak baleknak kellett Vlagyimir Putyinnak, ezt pedig a magyarok fogják megfizetni – már ha lesz elég méregdrága orosz gáz a télen.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: