Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

De most komolyan, erre mégis ki gondolt volna?

Régóta figyeljük Tóth Gabi közéleti ténykedését és sok rajongója csóválta a fejét, amikor a lázadó rocker csaj hirtelen nemzeti menyecskeruhára váltott és a lázadást Orbán Viktor és a NER ölelő karjaira cserélte.

Vajon mi állhat a változás mögött?

Gabi művésznő szerit a keresztényi tudat tört benne utat, mi azonban a szívünk mélyén – bár hinni akartunk benne – egészen másra gyanakszunk.

A kirakó ami ezt a rejtélyt megfejti, most újabb darabkával bővült hála a HVG-nek.

A HVG levelet küldött Tóth Gabi hivatalos sajtós e-mail címére, amelyben azután érdeklődtek, vajon mennyi pénzt kaphatott az énekesnő a Szerencsejáték Zrt-től a klipjére. A céget ugyanis szerepeltetik a videó végén a szponzorok között. A levélre nem várt válasz érkezett.

“Tóth Gabi hivatalos weboldalán könnyen megtalálható a sajtó számára kapcsolattartásra megadott emailcím: [email protected]. Erre küldtük el kérdéseinket szerdán, ám néhány órával később csak a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenet jött vissza.

Eszerint a levél a [email protected]ól átirányítva a [email protected]ól pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne” – írja a HVG.

Az erről készült fénykép ide kattintva megtekinthető

Szóval kezdjük el feltenni a kérdéseket, vagy mindenki fejében tiszta, hogy miről van szó akkor, amikor Tóth Gabi hivatalos sajtós levelei valamiért a Fidesz egyik kampánygurujánál landolnak.

Persze az érdekelne ezek után, mennyi az annyi.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: