Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kimondhatjuk, katasztrófa lesz. Ezt nem a baloldal állítja, hanem Orbán legközelebbi szövetségese.

Olyan számot osztott meg a Matolcsy György vezette nemzeti bank, amihez fogható kataszrófa még nem történt a magyar gazdaságban. Egy ekkora válságot még a NER sem képes elviselni, főleg úgy, hogy a választások előtt végig hazudták a kampányt.

Ilyen gazdasági válságot szinte lehetetlen, hogy elviseljenek a magyar emberek.

Minderről a DK-s Varjú László beszélt.

Mostanra a Matolcsy György vezette jegybank is beismerte, hogy nagy a baj a magyar gazdasággal: 20%-os inflációt jósolnak a következő hónapokra.

Ez azt jelenti, hogy hiába döntöget 25 éves rekordokat az orbáni infláció, hiába van rezsiemelés és kormányzati megszorítások, ennél csak még nehezebb lesz az életünk az Orbán-kormánnyal.

Belegondolni is fájdalmas, hogy ha a valóságot mindig szépítő MNB is 20%-os inflációt jósol, akkor mekkora lesz ez a valóságban.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet a tényre: a hónapok óta tartó drágulás az évtizedes forintgyengítés és a Fidesz gazdaságpolitikájának egyenes következménye.

A magyar gazdaságot és a mindennapi életünket ma az orbáni infláció fojtogatja; azért élünk egyre rosszabbul, mert a kormány a multik és a lopott euróból élő fideszes oligarchák kedvéért éveken át gyengítette a forintot.

Orbán miatt emelkednek az árak a boltokban, Orbán miatt ér egyre kevesebbet a fizetésünk és a nyugdíjunk, Orbán miatt szegényedik el Magyarország. Amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, addig maradni fog az orbáni infláció is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: