Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Perintfalvi Rita író, katolikus teológus írt egy velős facebook bejegyzést mely mindenre fényt derít, azonban még így is maradt egy bökkenő. Na de az hatalmas.

A közösségi oldalán közzétett bejegyzést változtatás nékül közöljük:

KIDERÜLT A NAGY TITOK! Semjén Zsolt a 18 eurós kamu Ferenc pápás áldást Erdő Péter bíborostól kapta!

Nagyon drága és becses 60. szülinapi ajándék, választékos ízlésről tanúskodik!

Miután tegnap kiderült Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nagyzoló turpissága, és a Fb igazságszerető népe megrohamozta a 18 euróért bárki számára online megrendelhető képet tartalmazó posztját, amit a lelepleződés pillanatáig minimum olyan ájtatos tisztelet vett körül, mint a könnyező Fekete Madonnát, rögtön riasztani kellett az összes tartalékos Fb moderátort.

Akik hajnalig egész biztos, hogy egy percet sem aludtak, hogy hősi harcot tudjanak víni a szabad véleménynyilvánítás jogával élő lelkes polgárok kommentcunamijával.

No, talán pont ezért, ma a fővadász-teológus közhírré tette, hogy a nagybecsű ajándékot egyenesen Erdő Péter bíborostól kapta.

Aki nyilván megrendelte(tte) a neten 18 euróért! Ez most akkor azt bizonyítja, hogy nincs is egyházi korrupció és a katolikus egyházat nem is vette meg a kormányzat kilóra?

Vagy inkább arról van szó, hogy a bíboros nagyon is jól ismeri Semjén féktelen nagyravágyását – ami a tehetségtelen emberek sajátja – és arra gondolt, nem kell erre a rátarti gőgös emberre drága ajándékot pazarolni, elég lesz neki egy 18 euróért megrendelt ócska kacat is.

Hiszen a néphülyítés az egyetlen teljesítmény, amire ez az álkeresztény Cipolla képes.

P.S. Ráadásul az áldás kérőjének nyilatkoznia kell arról, hogy akinek az áldást kéri, az nem visel köztisztséget és nem közszereplő.

Tehát akkor, aki Semjén Zsoltnak megrendelte(tte) ezt az áldást az hazudott? Nincsen olyasmi a tízparancsolatban, hogy ez gáz?

Vagy a politikában annyira hazudik mindig mindenki, hogy már ez is belefér?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: