Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz az ellenkezőjét teszi mindannak, amit a választási kampányában megígért. Most itt a válság, valódi segítség kellene az embereknek.

A demokratikus ellenzék által összehívott rendkívüli ülésre, amelynek célja éppen e segítség megadása volt a Fidesz egyetlen képviselője sem jött el.

Azt mondták, hogy a rezsicsökkentést ők megőrzik, az ellenzék megszünteti, de most látjuk, hogy a rezsiárakat irdatlanul megemelte a kormány.

A jelenlegi megélhetési és energiaválság mutatja meg igazán, milyen következményekkel jár az, hogy az elmúlt 12 évben a kormány elhanyagolta a lakóépületek korszerűsítését.

Megszüntette a korábbi panelszigetelési programot, a panelprogramot, s bár állandóan vidék és családpolitikai sikereit hangoztatja, a családi házak, például a bizonyos Kádár-kockák fűtéskorszerűsítéséért sem tett semmit, pedig az EU ezt kifizette volna.

Azt mondták nem lesz adóemelés, a KATA szabályainak szigorítása valójában mégiscsak adóemelést jelent.

Évekig rezsicsökkentés címén drágábban adták a magyar családoknak a gázt, mint amekkora a világpiaci ár volt.

A háborúval kapcsolatban is annak ellenére vádolták az ellenzéket a háborúban való részvétel szándékával, hogy megszavaztuk itt a Házban Orbán békenyilatkozatát a kimaradásról.

A kormány ekölcsileg megbukott!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: