Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Legalábbis a Demokratikus Koalíció ezt véli kiolvasni a kormányzati tervekből.

A Technológiai és Ipari Minisztérium közleményéből derült ki, hogy a fűtési szezon felpörgésekor újabb gázáremelést fog végrehajtani a kormány.

Nem elég, hogy már szeptemberben is hétszeres gázárat, 732 forintot fogunk fizetni a köbméteréért, ez októbertől tovább fog emelkedni 752 forintra.

Az ország még fel sem ocsúdott abból, hogy Orbán Viktor hazudott a választási kampányban, és a választás után rögtön megszorításokat és rezsiemelést jelentett be, már nyakon is öntöttek minket egy újabb adag fekete levessel, a dupla gázáremeléssel.

A Demokratikus Koalíció elutasítja a dupla gázáremelést, ebben a helyzetben nemhogy kétszer, egyszer sem lenne szabad a kormánynak rezsit emelnie.

A DK szerint a miniszterelnök ezzel duplán is átverte a magyarokat, hiszen azt hazudta, hogy marad a rezsicsökkentés, ehhez képest két rezsiemelést is kaptunk még a tél megérkezte előtt.

Ahelyett, hogy a milliárdos miniszterelnök olyanokat mondana, hogy aki nem tudja kifizetni a rezsit, az keressen többet, inkább még most vissza kellene vonnia a rezsiemelést – a mostanit és a korábbit is!

Lehet, hogy Orbán Viktor az 5 milliós havi fizetésével meg sem fogja érezni a gázár hétszeresére emelését, a magyar családok számára azonban a legsúlyosabb csapás a kormányzati rezsiemelés.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: