A kép illusztráció | Forrás: Párbeszéd Magyarországért
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most nem olyan “kétfarkú” féle, piknikezős, sörikézős, pár száz fős tüntikézés készül a jelek szerint.

Eddig csaknem 46 ezer ember jelezte, hogy részt vesz azon a tüntetésen a Parlament előtt, amit az LMP jelentett be.

A párt ugyanis Orbánék elmebeteg erdőírtási terve ellen kíván tiltakozni, mint ahogy arról Ungár Péter az LMP politikusa beszélt az Agrárminisztérium előtt egy tuskóba állított fejsze kíséretében.

Ungár Péter bejelentette: felkészültek arra, hogy minden jogi és egyéb úton megakadályozza Magyarország erdővagyonának ellopását.

Ezért pénteken 17:30-ra tüntetést jelentett be a Kossuth térre.

A facebookon is meghírdetett eseményre eddig elképesztő több, mint 46 ezer ember válaszolt úgy, hogy részt vesz a rendezvényen.

Mint a szervezők írják: A kormány úgy döntött, hogy felülírva az erdő- és természetvédelmi törvényt, a jövőben könnyebben lehet természetvédelmi területen tarvágást végezni, de általánosságban is felpuhította a fakitermelésre vonatkozó szabályokat.

Ezenkívül felmerült, hogy a nemzeti parkok területének egy részét is értékesíteni kívánja a kormány.

Ez ellen minden eszközzel tiltakoznunk kell, mert épp most tervezik tönkretenni a gyermekeink jövőjét!! Az esemény az LMP-Magyarország Zöld Pártja szervezésében valósul meg.

Ide kattintva Ön is csatlakozhat a tüntetéshez és megtekinthet minden részletet

Kérünk mindenkit mi is, hogy vegyen részt a rendezvényen és ossza meg ezt a cikket másokkal is, hogy mindenki értesüljön róla.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...