Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A tegnapi nap élő egyenesben közvetítették Orbán nyitóbeszédét Dallasból. Csak hát valami nem stimmelt a dologgal.

Eleve furcsa számomra, hogy a közmédia egy pártkongresszusról tudosít, hiszen azt sem látni az MTV-ben, ahogy az MSZP elnöke szólal fel, mondjuk az Európai Szocialisták Pártjának kongresszusán, pedig ilyen is volt, méghozzá Magyarországon.

Na de nem menjünk el amellett, hogy Orbán tegnap nyitóbeszédet mondtott a Republikánus Párt aktívaértekezletén – mert nevezzük nevén az volt a rendezvény.

Ezt megpróbálta a kormányközeli sajtó valami hatalmas eredményként tálalni, de hamar szembejött a gyorsvonat: Ugyanis kiderült, hogy Orbán szinte üres teremnek mondta el a beszédét.

Ez utóbbi groteszk jelenetet a DK-s Molnár Csaba például így kommentálta:

Hatalmasat bukott a kormánypropaganda, mely szerint Orbán olyan befolyásos politikus a világban, hogy meghívták nyitóbeszédet mondani az amerikai republikánusok éves vándorcirkuszára.

Aztán kiderült, hogy a magyar Alapjogokért Központ (persze a te pénzedből) a rendezvény egyik szponzora volt.

Vagyis pénzért vettek beszédidőt Orbánnak. Jól mutatja a beszéd alatti töküres terem is, hogy nem egy befolyásos politikus beszélt, hanem egy ismeretlen valaki, akinek volt pofája az adófizetői pénzén szereplést vásárolni saját magának.

Ciki, ciki, überciki.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...