Németh Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK elnökségi tagja megint résen volt és csúnya bukta lett a kamu vége.

Ráczné Földi Judit nemes egyszerűséggel vérlázítónak nevezte a törvénytelen kormány hazug szövegét, amelyet Németh Szilárd adott elő.

Évről évre visszatérő propagandatéma iskolakezdés és karácsony előtt, hogy a kormány azt a nyilvánvaló hazugságot terjeszti, augusztusban és decemberben duplán utalják a családi pótlékot.

Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy szeptemberben és januárban semmit nem kapnak a családok, tehát nem duplán utalnak, csak a következő havi pénzt hamarabb fizetik ki.

A Demokratikus Koalíció szerint már önmagában az felháborító, hogy évente kétszer hazudnak az emberek szemébe rezzenéstelen arccal.

Még nagyobb baj, hogy a családoknak jogosan járó támogatást megpróbálják kegyes adományként elsütni, mintha az valami extra juttatás lenne.

Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy a családi pótlék összege több, mint tizenkét éve változatlan, és a mai orbáni megszorítások, adóemelések, infláció és rezsiemelés közepette semmire sem elég, akkor pedig végképp vérlázító a törvénytelen kormány hazug szövege.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: