Megosztom másokkal is:

Valljuk be, a kutya nem volt arra kíváncsi az Egyesült Államokban arra, hogy Orbán mit akar mondani.

Az Amerikai Republikánus Pártnál úgy tűnik nem Orbántól akarják megtanulni azt, hogyan kell politikát csinálni.

Már a rendezvény is kicsit máshogy lett tálalva a magyar sajtóban mint amekkora jelentősége volt, ugyanis a CPAC gyakorlatilag egy aktivistatalálkozó amelyet az Amerikai Konzervatív Unió szervez.

Na de nem csak ez volt ami a közvetítésből lemaradt,ugyanis az a tény, hogy gyaroklatilag az üres teremnek tartotta a felszólalását Orbán.

Erről egy videó is készült:

„A propaganda szerint Orbánt úgy ünnepelték Dallasban a trumpisták, akár egy rocksztárt.

Hát, a királyi híradó és Deák úr elfelejtette bemutatni, hogy a terem igencsak foghíjas volt helyi idő szerint kora délután, amikor a magyar miniszterelnök felszólalt”

– ezt már Hadházy Ákos független képviselő tette hozzá.

Ugyancsak hasonló észrevételt tett a DK EP-képviselője. Molnár Csaba szerint hatalmasat bukott a „kormánypropaganda”, mely szerint Orbán olyan befolyásos politikus a világban, hogy meghívták nyitóbeszédet mondani az amerikai republikánusok éves „vándorcirkuszára.”

Aztán kiderült, hogy a magyar Alapjogokért Központ „(persze a te pénzedből) a rendezvény egyik szponzora volt. Vagyis pénzért vettek beszédidőt Orbánnak.”

A Fidesz-közeli Alapjogokért Központ magyar adófizetői pénzből szponzorálja az amerikai konzervatívok konferenciáját

„Jól mutatja a beszéd alatti töküres terem is, hogy nem egy befolyásos politikus beszélt, hanem egy ismeretlen valaki, akinek volt pofája az adófizetői pénzén szereplést vásárolni saját magának. Ciki, ciki, überciki”


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --