Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Valljuk be, a kutya nem volt arra kíváncsi az Egyesült Államokban arra, hogy Orbán mit akar mondani.

Az Amerikai Republikánus Pártnál úgy tűnik nem Orbántól akarják megtanulni azt, hogyan kell politikát csinálni.

Már a rendezvény is kicsit máshogy lett tálalva a magyar sajtóban mint amekkora jelentősége volt, ugyanis a CPAC gyakorlatilag egy aktivistatalálkozó amelyet az Amerikai Konzervatív Unió szervez.

Na de nem csak ez volt ami a közvetítésből lemaradt,ugyanis az a tény, hogy gyaroklatilag az üres teremnek tartotta a felszólalását Orbán.

Erről egy videó is készült:

„A propaganda szerint Orbánt úgy ünnepelték Dallasban a trumpisták, akár egy rocksztárt.

Hát, a királyi híradó és Deák úr elfelejtette bemutatni, hogy a terem igencsak foghíjas volt helyi idő szerint kora délután, amikor a magyar miniszterelnök felszólalt”

– ezt már Hadházy Ákos független képviselő tette hozzá.

Ugyancsak hasonló észrevételt tett a DK EP-képviselője. Molnár Csaba szerint hatalmasat bukott a „kormánypropaganda”, mely szerint Orbán olyan befolyásos politikus a világban, hogy meghívták nyitóbeszédet mondani az amerikai republikánusok éves „vándorcirkuszára.”

Aztán kiderült, hogy a magyar Alapjogokért Központ „(persze a te pénzedből) a rendezvény egyik szponzora volt. Vagyis pénzért vettek beszédidőt Orbánnak.”

A Fidesz-közeli Alapjogokért Központ magyar adófizetői pénzből szponzorálja az amerikai konzervatívok konferenciáját

„Jól mutatja a beszéd alatti töküres terem is, hogy nem egy befolyásos politikus beszélt, hanem egy ismeretlen valaki, akinek volt pofája az adófizetői pénzén szereplést vásárolni saját magának. Ciki, ciki, überciki”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: