Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Farkasházy Tivadar nagy port kavart írását változtatás nélkül közöljük. El lehet dönteni hogy valóban “kereszténygyalázó, gyűlölettől fröcsögő” az írása, mint ahogy azt a PestiSrácok állítják:

Hányják magukra a keresztet, folyton keresztényüldözésről papolnak, egyre távolabbi példákat hozva, csak a templomban kerülik az első sort, mert akkor tudni kéne, mikor kell felállni, leülni.

Jézusról annyit tudnak, hogy fiatalon itt hagyott minket és sokan lefestették. A kereszténységhez annyi a közük, hogy ahol csak lehet, megszegik.

S mivel korántsem hisznek a túlvilágban, földi létük abból áll, hogy minél jobban megszedjék magukat, gyermekeik, unokáik még századokig ebből éljenek.

Villáik, palotáik egyre nagyobbak, csuklóikon tízmilliók mutatják az időt, ötvenmilliós dzsipekkel rohangálnak a legsimább flaszteren, egy méterről villognak rá, aki a sávjukba téved, Ferrarikból gurulnak ki, lesik, ki kettyintett nagyobb jachtban.

Boldogan, már-már dölyfösen tiporják a lenn lévők lelkét, olykor a testét is. Közben felmondják a zsolozsmát Sorosról, libsikről, migránsokról, gyíkemberekről, már sehol sem létező komcsikról.

Nejeiket lecserélik, a legjobb kurvák rájuk vadásznak, ők az erdő aprára, de inkább nagyjára. 12 éve nekik áll a zászló. Elvégre egy tábor, egy a zászló, s az ellenzéknek még az sincs.

Amúgy jártál mostanában az Aggok Házában? Úgy hívják, hogy SZTK. Akik még becsületből keccsölnek a megérdemelt nyugdíj helyett.

A többiek jó része elment külföldre, a magánpraxisba vagy otthagyta a pályát. Az egyik belvárosi kerületben átadták a legmodernebb vizsgálót, van hozzá minden, kivéve orvos. Egy volt, de elment, s hiába keresnek másikat.

Akinek nem tetszik, amit ez a gazember művel, az meg fog dögleni. Akiknek tetszik, azok is, mármint jóval hamarabb, mint amennyit Isten adna nekik.

Nem akarom őket riogatni, de a koporsók elég szűkek, nehéz bennük tapsolni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: