Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Könyörtelen a Fidesz-kormány, ha elveszi az ellátást az önmagukról gondoskodni képtelen emberektől.

A magát kereszténynek hirdető rezsim intézkedései nyomán ugyanis összeomlanak a szociális ellátást nyújtó intézmények, hiszen nem tudják kifizetni a hétszeresére emelt gázárat, a dupla áramdíjat és a piaci árú üzemanyagokat.

Az MSZP szerint a már így is legyengített szociális ágazatot nem sújthatják további megszorítások!

Egymillió gondozott honfitársunkért szót emelve felszólítjuk a hatalom embereit, hogy minden olyan szociális szolgáltatásban dolgozó szervezet számára, amelynek alapvető munkaeszköze a gépjármű – ilyen például a támogató szolgálat, a falu- és tanyagondnoki szolgálat – tegye elérhetővé a 480 forintos üzemanyagot!

Egymillió gondozott honfitársunk nevében azt javasoljuk, hogy a szociális szolgáltatást végző KATÁ-s vállalkozók változatlanul ebben az adózási konstrukcióban maradhassanak akkor is, ha intézménnyel szerződtek és intézménynek állítanak ki számlát!

Egymillió honfitársunkért aggódva felszólítjuk a kormányt, hogy a szakellátásban működő, tartós vagy átmeneti elhelyezést biztosító, illetve rehabilitációs intézmények a fogyasztásuktól függetlenül továbbra is rezsicsökkentett áron kapják a földgázt és a villanyáramot!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: