Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Példátlan és egyszerüen hihetelen. Csak állunk és tátjuk a szánkat.

Magyarország eljutott oda Orbán Viktor vezetése alatt, hogy komolyan arról beszélnek, hogyan lehetne átállítani az iskolákat fatüzelésre. Egész konkrétan ez a terv.

Sőt ahol egyenlőre nem megoldott oda visznek kazánt, szerelnek kéményt is. Közben a miniszterelnök fekérte az erdőgazdaságokat, hogy nézzék meg mennyit fát is lehetne kitermelni.

Tehát fogjuk magunkat és kivágjuk az erdőket majd a fát többek között iskolákhoz visszük, hogy valahogy meg tudja oldani az állam azok fűtését.

Mi a következő lépés? A szénszünet?

Hogy jutottunk oda, hogy fával akarunk iskolákat fűteni újra? Kik fogják rakodni a fát? A pedagógusok? Kik fognak hasogatni? A torna óra keretében a diákok?

Egész egyszerűen nagyon szürreális irányba kezd elmenni a magyar válságkezelés. Holott elvileg hosszú távú gázmegállapodást kötöttünk Oroszországgal, amely a piaci ár ötödén adja a gázt. Ja hogy most már mégse?

Akkor mikor hazudtak most, vagy akkor? Ha nincs gáz iskolákat fűteni, akkor mégis miért adunk el Szerbiának gázt jóval a piaci vagy a lakossági ár alatt? Persze a magyar ember 750 forintért fogja kapni a gázt a Szerbek pedig 500 forintért köbméterét.

Magyarország előre megy, nem hátra. Köszönjük!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: